Tidigare arbeten

Nöjespartner verksam inom upplevelseindustrin har sedan 2018 samarbetat med Andreas Soneryd. Våra uppdrag sträcker sig över hela landet och vi jobbar med såväl ledande kulturproducenter som att vi själva agerar arrangör. Våra arrangemang utgörs företrädelsevis av musik och teater, men även företagsarrangemang och större jubileum.

Fördelen med att jobba med Andreas är att man jobbar som om han vore vår egen inhousebyrå. Vad det gäller reklam och marknadsföring så kännetecknas Andreas av att vara punktlig, pålitlig och oerhört kreativ.

Johan Svensson, Nöjespartner – befintlig kund sedan 2018

Här kommer några av de arbeten jag gjort på sista tiden. När det gäller texter lägger jag inte upp hela texten och den är upplagd som en bild. Det här gör jag för att texten inte ska konkurrera med uppdragsgivarens sida.

Urval content writing / SEO-skrivande

Övriga arbeten

Jag har jobbat mycket med copywriting, redigering och layout åt olika företag. I flera fall har jag även ansvarat för deras sociala medie-konton. I de fallen har jag designat, skrivit och publicerat inlägg samt haft hand om kampanjer. Jag har även gjort en del webbplatser i verktyget WordPress. I dag är jag framförallt inriktad mot copywriting men kan vid behov göra en layout. Däremot gör jag inte webbplatser från grunden längre, men kan hjälpa till med att uppdatera dem.

Behöver du copywriting, content writing eller annan form av marknadsföring? Kolla under tjänster.