Dagens pass utanför komfortzonen

Frun tvingade till sig bilen idag så jag var tvungen att förändra min morgonrutin. Jag fick gå upp en halvtimme tidigare och cykla i kolsvart mörker till ett gym i centrum. Bara det gjorde mig misstänksam. Dessutom glömde jag min efter-träning-gröt vilket naturligtvis var en särskilt dålig start på dagen.

Gymmet i sig är inget fel på, utrustningsmässigt. Men det var för mycket folk och jag höjde dessutom medelåldern med i alla fall 20-25 år.

Jag körde i alla fall mitt pass (Starting Strength, pass A). Knäböjen var på ca 80% RM och bänkpress samt marklyft ungefär samma. Men det kändes tugnt. Vikterna var tyngre här och skivstängerna hårdare. Jag saknade mitt vanliga gym.

Gubbar ska inte bryta sina vanliga rutiner. Jag ska i fortsättningen alltid gå till mitt folktomma gym. Och när det väl är fåtalet personer där är det vuxet folk som jag känner igen.

För övrigt informerade min gym-app att jag bara behöver träna 31 gånger till så får jag en banan. Eller ja, vilken frukt som helst egentligen.

Tack så mycket, jag kan köpa min jäkla banan själv.