Tankar på tåg

Idag har jag kanske en av världshistoriens mest behövda tvättider. Jag vet inte varför, men på något sätt har jag vid upprepade tillfällen helt misslyckas med att boka tvättid. Det har gått så långt att jag tvingasts ta till tredjesorteringen av kläder. Nu är dock till och med min tredjesortering riktigt skaplig så det är inte så att min salig mor skulle behöva skämmas för mig.

Ikväll är det dock dags efter en framgångsrik bokning i helgen. Det gör mig lite uppspelt och jag var uppe lite tidigare idag för at se att allt stod rätt till med tvätt- och sköljmedel samt att tvättkorgarna stod enligt feng shui-linjerna. De är nästan så att jag vill klä upp mig ikväll och ta med mig en flaska vin ner till tvättstugan. Dock, om det är något som tredjesorteringens kläder inte innehåller så är det sånt man vill klä upp sig i.

Nu åker jag mitt pendlartåg och blickar ut över Bråviken. Dagen kan bli hur dålig eller bra som helst. Jag tror dock det senare. Det finns ju en tvättid med mitt namn på därnere vid tvättstugan. Eller ja, mitt namn – mitt nummer. För övrigt ska man helst inte påbörja en mening med ordet eller. Ej heller ska man använda ett kommatecken innan ordet om det används mitt i en mening. Det är samma regler för ordet men. Dessa och många andra regler har jag brutit mot under livets gång. Godmorgon.

2 tankar på “Tankar på tåg”

  1. Det luktar som om en flaska vin och bokskrivande är en perfekt kvällsplan. Jag tänkte chocka igång kroppen med skogsträning och sedan köra en jobbintervju. Efter det borde hjärnans funktion motsvara en flaska vin i tvättstugan, och alltså vara bokskrivarredo.

Kommentarer är stängda.