Våndan att gå till frisören 

  Jag går hellre till tandläkaren än frisören. Hos tandläkaren förväntar de sig inte att man pratar med dom. Det är inte så att jag inte tycker om att prata med okänt folk, eller jo, det är det.

Fast jag har faktiskt hittat en rätt bra frisör. Vi går bara igenom saker lite snabbt: Hur är det? Hur är det med familjen? Vad tyckte du om IFK Norrköpings senaste match? Och han är snabb. När jag var hos honom tidigare i veckan, för världens kanske mest välbehövliga klippning, ville vi båda hem och se EM- matchen mellan Spanien och Italien. Det var 20 min kvar till avspark. Han klippte mig på 15. Det var knappt jag hann ljuga ihop något om min familjesituation. Resultatet blev precis så vackert som du kan se på bild här. Jag tycker om snabba klippningar och skulle lätt betala extra för expressklippning.

En nackdel han kanske har är att han inte håller tillbaka kommentarer om mitt utseende. Han har sagt att jag inte ska ha skägg när jag kom lite orakad en gång. När jag dyker upp lite för långhårig säger han att jag måste klippa mig oftare för jag passar inte i långt hår. Han har även kommenterat min runda huvudform och förklarat att det kräver att jag fluffar håret. Det begriper jag inte riktigt dock och har inte helt följt den uppmaningen. Ser inte huvudet ännu större ut om man fluffar? Men ja, jag har ju ingen frisörutbildning, så vad vet jag?

Han är snabb. Det är allt som betyder något. Snyggt skägg har han också men jag ska inte ha skägg.