Ghost, Linköping, 3:e juni

DSC_0607

Igår var jag och två kamrater på konsert med Ghost. Det var på ett ställe i Linköping där jag har på tok för mycket historia. Brrr.

Det var hursomhelst en bra konsert och många djävulstecken i luften. Vi som lämnat ungdomen stod på behörig plats en bit ifrån scenen. Det gjorde upplevelsen mindre fysisk men kanske såg man lite sämre, vilket är syns på bilden.

Även om jag inte dyrkar Satan måste jag säga att jag tyckte om denna upplevelse. Jag har alltid tyckt om att gå på en konsert och att göra det på en liten specialspelning i bandets hemstad gör det inte sämre. Faktiskt vill jag säga att detta är det bästa musikaliskt som kommit från Linköping.

Nästa vecka skulle jag vilja se dem öppna åt Foo Fighters på Ullevi i Göteborg. Jag har meddelat vänner om min önskan och inväntar svar. Jag ser det mäktiga i att höra 50 000 människor eller vad det blir sjunga med och skrika “Hail Satan”. Jag själv kommer korsa fingrarna för att inte erkänna mörkrets furste, men samtidigt njuta av den mäktiga allsången.

Och ja, såhär bra lät det: