Att ta sig vatten över huvudet

En kompis och jag har utmatat varandra att producera en viss mängd text fram till och med ett visst datum. Klarar man det inte blir man skyldig en trerätters middag och får leva med skam i tre generationer.

Det är absolut inte en textmängd motsvarande en ny Bibel. Stephen King skulle kanske skriva ihop det på en halv vecka. Alla kan dock inte vara högproduktiva amerikanska skräckförfattare.

Vi hade ett inledande kreativt möte igår med lite diskussion och textskrivande.  Även om jag kände viss panik innan med ökad puls och allmänt irrationellt beteende gick det bra. Vi hade givande diskussioner och kom igång med skrivandet.

Skrivandet gick riktigt, riktigt knackigt. En jämförelse skulle kunna vara att en mycket överviktig 78-åring gav sig på att försöka konståkning. Jag kände mig jämförbart graciös i skapandet.

Dock, det var en start och jag är full av tillförsikt.

2 tankar på “Att ta sig vatten över huvudet”

  1. Jag är spänd, ångestfylld och väldigt road av utmaningen. Det är också vad jag tror kommer att leda till att jag faktiskt lyckas. Att du lyckas få fram sidorna är jag övertygad om.

    Länge leve att fullfölja de utmaningar som är så skrämmande att man bara vill tacka nej.

  2. Jag är inte riktigt lika övertygad men tackar för tron på min förmåga 🙂

Kommentarer är stängda.