Den falska dag trettiotre 

Jag ska väl i ärlighetens namn rakt av avslöja att jag redan misslyckats med utmaningen blogg100. Det hindrar mig dock inte att fortsätta då det är en bra sporre att hålla upp skrivandet.

Om vi då låtsas att detta är dag 33. Jag har precis kommit hem från syster med familj efter en god påskmiddag. Kanske har jag varit nyktrare i mitt liv. Jag tänkte precis avslöja ett brott jag begick på hemvägen men tänker att det är nog inte preskriberat än, så jag väntar.

Det var en trevlig dag. Min syster är en mästerlig kock och bjöd på skomakarelåda. Det är kanske inte så påsklikt och Jesus har nog aldrig hört talas om det men det var gott. Mitt bidrag till middagen var rödvin, öl och en del roliga skämt.

Vi är nog en lite lätt dysfunktionell familj och tjafsar en del. Det är inte direkt någon som sväljer irritationen om det är något som inte passar. Tack och lov för det. Jag hade nog inte passat med linnedukar, kostym och kommentaren “oh, det var en förtjusande middag”. Fast det var den. Jävligt förtjusande.