Dag tjugonio och den inverterade uppknytningen

Jämfört med andra i-landsproblem är den inverterade uppknytningen en av de mest irriterande sakerna på Guds gröna jord.
En inverterade uppknytning är min beteckning på vad som händer, när man ska knyta upp skosnörerna, gärna i stor hast, misslyckas och i stället får till en knop som är så stark man kan förankra hangarfartyg med den.
Ofta händer det när man av olika anledningar har bråttom in. Det kan vara att man är kissnödig, att man fått vetskap om att det brinner på spisen eller att man helt enkelt bara vill slänga sig på soffan ungefär nu.

Och det var väl en av de mer anmärkningsvärda händelserna idag. Jag skapade en inverterad uppknytning och gick och var småsur i fem minuter.

Andra saker som lite irriterat mig idag är bilister som inte använder blinkers, att en kollega satt och surfade igenom bostadsmarknaden medan jag själv försökte hinna med allt under arbetsdagen samt att jag inte hittade Tex-Mex-hyllan i affären.

Inget av problemen är tillräckliga för att hålla mig vaken om nätterna. Sånt klarar jag av helt utan problem faktiskt. Well, ja, sömnproblemet måste jag ju ha men det är jag redan välsignad med.