Den långa dag sju

Denna dag var en lång dag. Jag mötte upp med syrran efter jobbet, då hon skulle sova över hos mig pga av två dagars jobb i Norrköping. 

Vi började eftermiddagen med att åka till ett shoppingcenter. Det är alltid lite av ett risktagande med syrran eftersom hon måste gå in i varje butik med reaskyltar. Jag vill sällan gå in i just sådana butiker vilket gör att konflikten ligger strax under ytan.

Idag klarade vi oss ganska bra. Hon var tvungen att gå in i en butik, men där var det trots allt 70% rabatt. Hon fick fem minuter där innan jag in och hämta henne. Min filosofi är – kan man inte bestämma sig efter fem minuter finns det egentligen inget där man vill ha. 

Efter shoppingturen åkte vi hem till mig för att koppla in en tvättmaskin och laga mat. Det gick åt skogen med tvättmaskinen. Det var för dåligt med utrymme för vattenslangen och vi skulle vara tvungna att köpa att köpa ett extra munstycke. Paniken steg i mig då hungern plågade mig stort och min fötter värkte sedan gårdagen tre promenader. 

I oorganiserade former påbörjade vi matlagningen. Jag är dålig på att laga mat under stress och gjorde en del missar.

Tillslut kom vi dock iväg för att köpa den extra delen till tvättmaskinen, med kyckling i ugnen och pulsen i topp. 

Vi hittade delen ganska snart i ännu ett jäkla varuhus och efter ytterligare 45 minuter på vift kom vi hem och kunde fortsätta matlagningen.

Nu blev det här längre än vad jag egentligen orkade skriva. Jag hade tänkt ge det här inlägget max två stycken. Samtidigt ville jag berätta hela den intressanta historien. Nu tog det dock stopp. God natt.

1 tanke på “Den långa dag sju”

Kommentarer är stängda.