En dag i början av veckan

Jag tror jag vill att det ska bli vår nu. Jag har gett upp hoppet om vintern. Nu är allt bara grått och lite deprimerande. Ljuset behövs för att driva ut den här vi vinterledan som hängt efter likt en ovälkommen gäst, alldeles för länge.

Appropå leda skänkte jag idag några tankar att det på vardagarna kan vara svårt att hitta något som är roligt att göra på kvällarna. Jag vill tro att jag förr var bättre på att hitta på roliga saker, alternativt att jag lättare hemföll åt dekadens på den tiden. Och som alla vet är dekadens roligt. Det kan också vara så att mitt psyke börjar slitas ut efter allt jobb med det stora projektet. Fast jag måste säga att jag gillar att se resultat. Däremot kommer jag nog aldrig börja jobba med heminredning. Jag tycker nog mitt dagjobb är roligare än mina nuvarande kvällsjobb.

Äsch. Det var då fan vad gnällig man kan vara men det är väl sånt man är en tisdag i början av veckan. Dock måste jag fan göra något annat med mitt liv, än att tvätta skåpsluckor. Kanske vore det på sin plats med en ny hobbie, ett enkelt förhållande eller att man i alla fall prövar någon ny maträtt.