Konsultation

pt

Häromdagen var jag på träningskonsultation hos en trevlig gosse som inte sett allt för många vintrar. Vi gick igenom min träning, mina vanor (de flesta dåliga) och vad jag hade för mål. Jag sa att jag ville blir smal, muskulös och snygg utan ansträngning. Här skruvade han sig lite obekvämt tills jag sa att jag skojade.

Därefter körde vi lite övningar. Det visade sig att min balans var åt helvete, trots alla år som skejtare, att min högra ländmuskel var betydligt större än den vänstra och att jag trots det var förvånansvärt vig för att vara så gammal, till och med i axlarna. Jag visste inte att axlarna kunde vara viga.

På det stora hela var det trevligt att få lite konsultation, även om det, som jag misstänkte, bara var ett sätt för dem att sälja peronal-trainer-timmar. Det funkade på mig. Jag gick genast igenom mina finanser för att se om jag kunde köpa ett sånt pt-paket på tolv tillfällen. Mina ekonomi sa dock uttryckligen nej.

Vi får se hur det blir framöver. Idag ska jag inte träna, utan helt ägna mig åt dåliga vanor. Kanske ska jag äta vitt bröd också.

 

1 tanke på “Konsultation”

Kommentarer är stängda.