Rutinen

Idag har jag haft i princip samma dag som igår. Det är en av svårigheterna med att försöka föra en intressant dagbok när man lever ett liv enligt rutiner. Om några dagar kommer jag inte kunna skilja dessa dagar åt för de hade exakt samma uppbyggnad; Jag sov lite dåligt på natten, åt frukost, gick till jobbet, jobbade, åt lunch, jobbade, gick hem, umgicks med katten, gick och tränade, kom hem, duschade, satt vid teven vilket följdes av nattrutinen och sängen.

Just nu kommer jag ihåg att lunchen idag var särskilt god och att det var den första dag på länge som solen riktigt värmde. Om några dagar kommer jag blanda ihop dessa men troligen inte undra om det var måndagen eller tisdagen som jag åt den där ljuvliga potatisgnocchin på La’ Uva.

Nu är det möjligt jag låter less men det är jag inte. Ibland är ju rutiner en säkerhet att saker och ting förhåller sig på ett speciellt sätt. Man behöver bara fundera på vad man ska äta, inte om man ska äta liksom.

Samtidigt, i en annan del av medvetandet känner jag lite att jag vill skjuta mig. I nästa inlägg ska jag presentera några bilder från min mobil och däribland min högra fot.