Nyttig söndag men än kan mycket hända

Fredagen och lördagen gick i dekadensens tecken men idag tog jag mig i kragen och gick till gymmet. Jag vet egentligen inte hur bra det är att träna när man satt och drack försvarliga mängder vin kvällen innan.

Jag tog det i alla fall rätt lugnt även om jag höll på en timme.

Efter träningen lagade jag panerad torsk och kokt potatis som jag sedan åt tillsammans med gräddfil och lök. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Städa har jag verkligen ingen lust att göra. Jag har redan sorterat tvätt och jag tycker en hushållssyssla per dag är mer än tillräckligt.

För övrigt har jag blivit lite besatt att minska mitt intag av rött kött.  I veckan hörde jag om den undersökningen som tydligen visade att överdrivet köttätande ökade risken för cancer och hjärtsjukdomar.  Just de sjukdomarna är jag överdrivet nojig för för det är en hel del i släkten som råkat ut för dem. Sedan har jag också en tendens att gå på allt jag läser. Förmodligen är jag larvig men det är nog bra för mig att äta lite mer fisk. Om inte annat kanske man blir lite klokare.

Jag hade en ganska trevlig arbetsvecka. I fredags var jag ute och hälsade på en maskinhandlare. Det är där den stiliga bilden här ovan kommer ifrån. Även om jag nog inte skulle vilja vara ute och resa jämt tycker jag det är skönt att komma ifrån kontoret ibland.

Nej, nu ska jag ta tag i resten av dagen. Goddag!

2 tankar på “Nyttig söndag men än kan mycket hända”

Kommentarer är stängda.