Vår hjälte avslutar sin semester

Så idag var första dagen på min evighetslånga semestervecka. Seriöst hade jag faktiskt klarat en vecka till utan större problem. Samtidigt är det bra för mig att ha fasta rutiner. Jag ska inte släppas för fritt.

Arbetsveckan började med uppenbarelsen att två stora projekt har en betydligt snävare deadline än jag först hade räknat med. Fast det är bra med snäva deadlines. Jag har alltid varit glad i dem och kommer förmodligen vara det till nästa gån någon undersöker mitt blodtryck.

Kvällen ägnades och cyklande, promenad och andakt i både Nyköping och Norrköping. Och med andakt menar jag att jag jagade Pokemon. Det blev en jaktmässigt god kväll.

Om jag nu ska bibehålla dagbokstemat kan jag även säga att jag åt omelett till kvällsmat, med lök- och tomatsallad. Sedan studerade jag om mjölk verkligen är så nyttigt som vi fått intutat i oss och det finns snygga överdragsbyxor att ha på sig på vintern. Efter det var det slut med nöjena och jag satte mig och ägnade en stund åt det litterära projektet som jag och vännen Joakim har.

Nu ska jag lägga i kvällssnusen och kanske kolla på en serie. Roligare avslut än så erbjuder jag inte idag. God natt!