Vår hjälte tar semester

Så då har då dagen kommit då vår hjälte går på semester. Trots min tidigare, lite negativa inlägg om ämnet måste jag ändå säga jag ser fram emot det med viss tyglad optimism. Det är ju såklart inte lika roligt som att jobba men anstränger man sig lite tror jag man kan få en riktigt berikande semester. Jag har planer. Det blir i alla fall minst en vandring i skogen, kanske någon liten resa någonstans och möjligen, men här vill jag lämna ett skarpt förbehåll, så kanske jag försöker rycka igång med träningen igen. Både kroppen och själen befinner sig i förfall och då vet jag att träning, hur outsägligt tråkigt det än är har en viss mildrande verkan. Fast ska man egentligen träna på sin semester? Som sagt, jag säger det med förbehåll. Och man måste väl ändå säga att spela Pokemon Go och gå runt hela staden måste räknas som en form av träning.

Ja, det ska bli skönt. Jag ser faktiskt fram emot sovmornar, äta frukost hemma och lämna dagen öppen för otyglad impulsivitet. Det där lät förresten lite klichéartat men andemeningen i det är god.

Jag har idag inlett min semester med att stanna till på mitt stamhak i Nyköping. Solen skiner, ölen är kall och jag har ett helt näste med pokemons som bara väntar på att bli fångade.