in Det dagliga

Trettioåtta till fyrtio – då allt föll samman och dag fyrtioett då jag försökte hämta upp

Jag ste väl villigt erkänna att min blogg100 utmaning totalt brutit samman. Två dagar har jag missat bara sådär och det borde väl innebära omedelbar diskvalificering. 

Jag fortsätter dock följa det så gott jag kan. Det är som om man åkt Vasaloppet och tagit för lång tid på sig. Man får fortfarande åka sträckan men man kommer inte med i någon statistik och det får inte tillgodoräknas i den svenska klassikern.

Det har hursomhelst varit ett par händelselösa dagar som mest spenderats inomhus. Idag var första gången sedan fredag eftermiddag som jag umgåtts med riktiga människor.

Jag var och såg IFK Norrköping mot Elfsborg IF och det gick ju naturligtvis inget vidare. Länge har jag ju misstänkt att det vilar någon form av förbannelse över mig, som påverkar lagen som jag hejar på. Bevisningen är stark. Speedwaylaget Vargarna åkte ner en division, Dolphins basket tog sig inte längre än till kvartsfinal för första gången på många år och idag fick IFK stryk på hemmaplan med 0-4. Bäst för alla parter vore kanske att jag slutade upp med att titta.

Jag är en optimist dock. Fram till det var en kvart kvar hävdade att jag skulle vända. Mina kamrater skakade misstroende på huvudet och visst fick de rätt.