Trettiofyra och Curva Nordahl

Curva Nordahl
Curva Nordahl

På den trettiofjärde dagen såg jag och vännen T den allsvenska premiären på Nya Parken i Norrköping. Det var IFK Norrköping mot Örebro SK. Jag har varit en högst sporadisk besökare av matcher de senaste åren men jag känner nog att det kommer bli mer frekvent i år.

Matchen som sådan var bra. Klacken på nya supporterläktaren Curva Nordahl var fantastiska att se och höra.
Slutresultatet blev relativt rättvisa 1-1.

Efter matchen drog T och jag vidare på middagsbjudning. En tredje vän bjöd på Boeuf Bourgogne medan jag och T drack vin och tittade på. Ett bra arrangemang.

När jag skriver detta slår det mig hur pass desperat mitt behov är att skaffa ny dator. Det tar ca 15 minuter från att datorn startat tills jag kan börja skriva och infoga eventuella bilder. Dessutom är jag alltid i riskzonen att förlora allt arbete pga att datorn kan frysa vilken sekund som helst. Detta är helt klart hämmande för kreativiteten. Inte konstigt att jag inte skrivit några böcker på så länge. Jag skyller på tekniken.

Det var bättre på skrivmaskinens tid. Då behövde man fasiken inte vänta på att Dropbox skulle synkas eller att Adobe Flashplayer behövde uppdateras.