in Det dagliga

Att hålla en bra rörhälsa

Jag hade tänkt göra en todo-lista för veckan så jag liksom håller stilen. Fast det är tudelat. Todo-listor kan ha en extremt negativ effekt. Man kan liksom drabbas av scenskräck.

Well, jag känner att jag hann med ett par punkter idag utan lista. Jag diskade, plockade undan och vårdade köksavloppet. Genom åren har jag lärt mig att det är viktigt med bra avloppshälsa. Den uppnås lättast genom att hälla kokande vatten ner i avloppet då och då. Det tycker rören om. Gör man det inte får man tillslut plocka isär hela underredet och utsätta sig för en inte så trevlig stund. Och av dessa senaste meningar kan vi kanske anta att det hänt skribenten ett antal gånger, så pass många faktiskt att jag numera lite ser mig själv lite som en amatör-rörmokare. Det är i alla fall något att ha uträttat i livet.

Jag vet inte hur jag hamnade i den inre diskussionen om rörmokeri. Har man inget specifikt mål är sådant lätt hänt. Dessutom skriver jag på en iPad så det är en ansträngning bara att hålla den här texten igång.

Japp. Där dog den.