in Det dagliga

Please mr Grey, Don’t Hurt ‘Em

Idag var jag och såg 50 shades of grey. Jag ska inte säga att jag blev medtvingad men det hade nog inte varit mitt förstaval av film. Och i goda vänners sällskap är allting trevligt.

Filmens manlige antagonist, mr Grey är miljardär. Han kan även spela piano, flyga helikopter och segelflygplan. Han jobbar även med att försöka få slut på svälten i världen och han har ett sexpack på magen. Som fiktiv gestalt är han faktiskt mer fantasy än Gandalf.

Kvinnan i filmen, ms Steele är till en början en försigkommen ung kvinna som tycker om att bita sig på läppen samt suga på en penna som det står Grey på. Sug på den symboliken. Mr Grey attraheras svårt av detta och försöker få henne att skriva på ett kontrakt som sätter den unga kvinnan i hans ägo. Den unga kvinnan mognar dock och visar sig extremt motsträvig till att skriva på kontraktet.

Ingen bör misströsta. Det förekommer en hel verksamhet utan kontraktskrivande vilket så klart måste vara en form av svartarbete.

Filmen innehöll en hel del hud. Hade det bara varit lite slag på käften och eldstrider också borde väl allt varit perfekt?
Detta till trots: Jag ger endast Fifty shades of grey två av fem möjliga analpluggar.