Inlägg, en kväll i januari

Nu har jag fått över det mesta av mig gamla blogg. Mitt intresse för att lägga in grönsaker i olika former av vätska tycks hålla i sig; Likaså mina perfekta ordvändningar som syftar till både inläggningar och blogginlägg. Det är helt enkelt för bra för att låta bli.

Under kvällens inlägg ska jag försöka hålla mig ifrån syra. Det skulle kunna vara ytterligare en rolig anspelning men det betyder bara att jag ska göra ett par marinader.

En av dem är grillad paprika i marinad. Den andra är ost i marinad. Jag är fullt medveten om att ost inte är en grönsak. Dessutom kan ost, till skillnad från grönsaker med fördel ätas utan att ha varit i en marinad, inläggning eller whatever. Men ibland vill man piffa till det lite.

Det hela beror på att vi till lunch imorgon ska ha en plocktallrik, hemma hos mig – precis som man får på puben. Den kommer bara vara lite godare och drickat kommer vara lite tråkigare.

Själv väntar jag med spänning på hur det ska gå. Kanske kommer ett inlägg senare ikväll som heter ”Ett par inlägg utan syra”. Fantastiskt roligt. Eller inte.