Min dag

Idag har jag varit less och uttråkad och allt har känts lite långsamt. Dessutom har jag gått in i projekt jag inte riktigt begriper mig på: typ streckkodsscanning till ipads. Det är ju förvisso kul med teknik, men jag satt och tragglade för länge med det och tillslut förbannade jag högljutt ipads, västvärlden och min molande träningsvärk. Förmodligen kan jag bli lite teatralisk när jag är gnällig.

Och när jag kom hem var katten tjatig. Med risk för att framstå som en galen kattfabror, vilket jag bara är till ca 43%, så känns det ibland som att jag är småbarnspappa. Jag vill att katten ska må bra och kanske skaffa sig en ordentlig utbildning en dag, men vissa dagar vill man bara placera honom framför ett fågelprogram på teven så man kan slappna av i soffan.

Jag har vilodag från träningen idag vilket ger mig sysselsättningsproblem. Efter den snabba diskningen skulle jag naturligtvis kunna fortsatt med lite hushållsarbete – De där skokartongerna i hallen verkar exempelvis inte gå iväg av sig själv men jag saknade engagemang och arbetsmoral.

Nej, jag får se detta som en förlorad dag. Andra dagar får forma mig som person och göra mig till en bättre medborgare. Denna dag får bara vara ett mellanslag.