Låg puls

Jag inledde slutet av semestern ganska starkt, åtminstone i jämförelse med den dekadens som präglat min tillvaro på senaste tiden.
Ena dagen tränade jag styrketräning och den andra provade jag på något nytt (för mig) som kallas lågintensiv träning. Jag är ju ganska förtjust i lågintensiva sysslor så den sistnämnda tränigsformen borde passat mig alldeles utmärkt. Det gjorde den också.
Från vad jag förstår innebär det att man ska se till att hålla en låg puls när man tränar. Jag vet inte hur exakt pulsmätaren på motionscykeln är men det var iallfall ganska intressant att stirra på hur pulsen hoppade upp och ner och kämpa med att hålla den nere. Snarare, inte kämpa med att hålla den nere. Det var mer att trampa så långsamt att om det vore en vanlig cykel skulle man inte ens ha fart att hålla sig upprätt. Jag märkte också att pulsen dök ganska bra när man tog djupa andetag. För att vara en ganska o-jobbig träningsform blev man anmärkningsvärt svettig. Det kan dock bero på att en gubb(jävel) flyttade en fläkt som svalkade mig rätt bra. Jag sa inte till honom för det skulle inneburit att jag avbröt den bra musiken jag lyssnade på. Istället blev jag svettig och arg och det blev stora problem att hålla koll på pulsen.

1 tanke på “Låg puls”

  1. Hej Andreas
    Vet ej om du är inne här , det var en stund sen du uppdaterade, men jag gör ett försök. Min dotter, Ella, har 2 av dina ”skejtar” böcker och letar nu efter första delen. Denna bok verkar vara slutsåld överallt. Vi har kollat nätsidor och lokala bokhandeln. Dom 2 andra köpte hon på mitt jobb, men nr 1 i ordningen fick vi inte. Hur får jag tag i denna? Hon vill ha den i sin ägo eftersom hon läser dom flera gånger, så bibblan är ingen ide.
    Hoppas vi får tag på den till slut. Hade gött och fortsätt skriva.
    mvh Lise

Kommentarer är stängda.