Sanndröm?

Jag hoppas inte jag drömmer sanndrömmar för det skulle innebära att jag förvisso glädjande nog skulle äga en restaurang/bar OCH ett lasersvärd, men också att utomjordingar skulle attackera Jorden och massa elaka katter skulle ta sig in i min lägenhet och vara dumma mot min katt.

Kattproblemet hanterade min sedan flera år bortgångna mor på ett ganska direkt sätt. Hon tog dem i nackskinnet och slängde ut dem i trappen. Jag minns att jag tyckte att hon gick på lite väl hårt. Mamma är ofta med i mina drömmar. Hon är då antingen extremt besvärlig eller väldigt hjälpsam.

Jag minns även att vi planerade veckomenyer för restaurangen och allt och det kändes riktigt bra, trots hotet om utplåning från utomjordingarna. I drömmen fanns det också med en form av propellerdriven behållare på 70 liter som man kunde ha drinkar i. Naturligtvis kunde man köra den under vatten. Vi pratade om att vi skulle köpa men det slutade med att vi stal den. Dessvärre kunde vi inte använda den för utomjordingarna kände av all form av mekanisk och elektrisk aktivitet och anföll direkt.

Den största glädjen i drömmen var ändå att jag hade ett lasersvärd. Jag gick runt och hotade folk med det, dock på ett rätt hyggligt sätt. Senare visade sig att det fanns en till med ett lasersvärd, men min vän försäkrade mig om att det var betydligt mindre än mitt och inte så mycket att bråka om.