Social mediaz and diskning

Så idag var jag på ett föredrag om sociala medier och Facebook istället för att träna som jag trodde. Det var okej. Jag kunde nog redan ganska mycket av det, men jag lärde mig allt en del nytt. Framförallt fick man väldigt goda smörgåsar. Det var bra för jag var extremt hungrig. Enligt en kollega berodde det på att jag ätit knäckebröd till frukost. Själv trodde jag knäckebröd var bra frukost, nästan i nivå med havregrynsgröt, som jag också äter ibland.

Enligt kollegan skulle man hellre äta vitt bröd till frukost, helst köpt på det lite småsunkiga kaféet som ligger precis innan man kommer fram till jobbet.

Jag vet inte om jag tror på det, men idag köpte jag iallafall lite tyskt rågbröd för att lätta upp mina frukostvanor.

Det har överlag varit en ganska bra dag. Jag gav min chef ett förslag om min position och utveckling på firman som jag hoppas går igenom. Jag har jäklar varit där i 13 år och känner att lite utveckling kan vara på sin plats. Får se hur det går.

För övrigt kände jag nu hur dagboksaktigt detta inlägg kändes. Brukar det kanske vara så? I wouldn’t know.

Well, för att fortsätta i den stilen kan jag meddela att jag och katten sitter i soffan och mår ganska bra. Jag har diskat, handlat lite och kastat boll. När jag såg en sökning till min sajt hade någon faktiskt sökt på ”Självbiografi Andreas Soneryd”. Det är väldigt enkelt. Nästan varje kväll har jag diskat, kastat lite boll och handlat. Just nu för jag en väldigt enkel tillvaro. Jag är ”V-et” i vardag.