Dammet rycker fram

Idag har jag ärligt talat haft en tråkig kväll, ingen träning och ingen dekadens. Okej, jag åt några ostbågar men några ostbågar gör ingen lillördag.

När jag gick hem från jobbet idag ville jag faktiskt träna. Mitt ibland lätt dampiga beteende kan få mig att gå in i saker med full kraft. När jag exempelvis började jogga efter några års uppehåll sprang jag fyra kvällar i rad. Efter det sprang jag inte så mycket för jag hade ont i knät i en månad.

Jag önskar jag kunde gå in med samma kraft när det gäller hushållssysslor. Tyvärr är det en avdelningen där dampen sällan kommer till hjälp men jag gjorde några föga övertygande drag med sopborsten idag. Inte ens katten var imponerad. Något måste hända snart dock. Dammet hopas sig i hörnen och dammsugaren är sönder. Jag gjorde misstaget att köpa en dyr jävla dammsugare online, så nu måste jag skicka in eländet. Det betyder att jag måste slå in den i kartong, sätta på adresslapp OCH ta mig till Posten. Man skulle lika gärna kunna be mig bestiga Mount Everest.

Dammet kommer vinna.

1 tanke på “Dammet rycker fram”

Kommentarer är stängda.