Annars då?

Jorå. Här händer det inte så mycket. Det är i verkliga livet det händer saker. Verkligen. Jättemycket.
Exempelvis har jag efter på tok för många år köpt en ny mobbe, en sådan här. Den är verkligen fin. Tyvärr är mina fingrar lite för feta för tangentbordet så om jag försöker skriva ”Hej, hur är det?” kan det bli ”Grj- jur at fet?”. Men den har iallafall väldigt många roliga ringsignaler. Dock är jag ju i princip emot roliga ringsignaler så min telefon låter som telefoner gjorde på 80-talet.

Utöver det då? Hmm. Jag sa ju tidigare att jag förolyckat mig på en sängstolpe. Det kanske inte är något att dra upp igen. Smärtan gick över efter någon månad.

Bokskrivandet är lite på halvfart. Det rör sig långsamt framåt. När jag inte har några dealines går det långsamt. Jag hittar så mycket annat att göra.

På kattfronten inget nytt. Sigge är fortfarande passiv-agressiv. (Är det en psykologisk term?). Han är väldigt go om han får leka av sig ett par timmar per dag. Får han inte det går han till anfall. Ser man mina armar kan man lätt tro att jag har självskadebeteende.  Det har jag inte. Jag orkar bara inte leka med kattfan fem timmar per dag.

Så tydligen är det enda som hänt att jag köpt en ny mobiltelefon. Inspirerande.

1 tanke på “Annars då?”

  1. Som blivande knasdoktor kan jag säga att: ja, ”passiv-aggressiv personlighetsstörning” är en psykologisk term. Och ”självskadebeteende” är också ett uttryck man ofta använder sig av. ”Lathet” däremot har vi inte läst så mycket om. Än.

Kommentarer är stängda.