Kulturfyran, v26

Listor är bra för att hålla den värsta skrivkrampen borta.

Kulturfyror är något jag börjat tycka om lite smått. Det kan ju ges tillfällen att skyta om min kulturella mångfald, alternativt visa hur jäkla lite jag egentligen kan och vill och att jag helst allt bara sitter och spelar dataspel.

Hursomjäklahelst. Here it goes:

1. Gillar du allsång? Brukar du titta på allsång på Skansen, eller föredrar du att vara med och sjunga själv?
Jag kan ärligt säga att jag avskyr verkligen, av hela mitt hjärta, allsång. Min kära mor, frid över hennes minne, tyckte om allsång och tittade alltid på det. Kanske är sms lån något som kommer fortsätta växa? En tanke jag hade bara. Själv fick jag panikångest. Det kan bero på att jag dels inte kan sjunga och dels på att jag inte är något vidare social. Däremot kan jag förstå att man tycker om det (Min övriga karaktärsdrag förutom sånghandikappad ensamvarg är att jag är diplomatisk)

2. Allsången i Göteborg sänds från Liseberg. Vilket nöjesfält gillar du bäst, Liseberg eller Gröna Lund? Eller något annat? Eller gillar du inte nöjesfält?
Det kan nog vara kul med nöjesfält. Nu gillar jag nog mer stämningen att bara gå omkring, än att hoppa upp på varenda bergochdalbana som stannar 40 m upp i luften så brandkåren få komma och vinscha ner en.

3. Finns det någon åkattraktion du vägrar åka?
Jag har nog åkt det mesta som skjuts upp, iväg, snurrar så inälvorna tryck upp mot ryggraden och allt däremellan. Men nu nöjer jag mig som sagt med att mingla (jag är inte ensamvarg 24/ 7).

4. Sjunger du i badrummet?
Nej, det är nog väldigt sällan. Ska vara om jag duschar om jag är lite på sniskan som det kan komma ut en ton, som studsar på väggen och går sönder mot golvet.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 tankar på “Kulturfyran, v26

  1. Tack Rosemari 🙂
    Och av någon anledning hamnar du för andra gången i spamfiltret! Det är därför det dröjde ett tag innan din kommentar syntes. Vet i tusan varför.

Kommentarer är stängda.